just! Viikko sitten loin tämän blogin ja tadaa tänään tuli soitto että tuletko työhaastatteluun! Ei sais mennä asioiden edelle mutta kuulosti just siltä että "olemme epätoivoisia" että vois vaikka työpaikka revettäkkin.Ja toisaalta edellinen työsuhde kesti puolvuotta että tuskin tästä mitään vakituista irtoo! Kun muutenkin on niin vaikeeta löytää mitään työtä.

Mut joo.. valitsin kyl taas niin hyvän blogin nimen et oksat pois! Seuraavaks teen "Rikas&Tarve tuhlata blogin, katotaan sit mitä tapahtuu. Ei siis tuota tylsyttäkään puutu ainakaan tästä vkl ja seuraavasta viikosta. Vkl on pientä projektin tynkää mistä ei sais vielä oikein puhua mittään! Suuntana ois tuo pääkaupunki seutu! No jos se menee perseelleen ni sit voin siitä kertoa! :p

Melkein unohan esitellä itteni! Eli oon 27 vuotias vaatetusalaa lukenu immeinen joka ei päiväkään ole tehnyt oman alansa töitä, kaikkee muuta kyllä! Ja kun täällä susi rajalla asuu niin melkein joka työilmoituksessa pyydetään sitä venäjän kielen osaamista, mikä on niiiin perseestä! Sanokaa urpåks mut miusta se ei ole miun vastuulla opetella venäjää vaan sen takia että niitä nyt sattuu olemaan täällä enemmänkin. Ethän sie mee kiinaankaan ja vaadi että siellä kaikkialla palvellaan suomeks. Englantia pitäs kaikkien osata sen verran että osaa kommunikoida! Onneks sitä ei esmes työkkäri ole vielä ruvennut vaatimaan.

Mut hei, jos joku kiinostu lukemaan tätä ni juttu aihetta saa heittää rohkeesti. Meikä diggaa kirjottaa kaikest mahollisest. Ironisesti tietysti!